Minder

Med de bedste tanker, tænk på Michael.. Du har mulighed for at dele et enestående minde, til ære for Michael og hans familie.

 
Dit navn
E-Mail
Minde
Indtast nedenstående:
The CAPTCHA image
Gå til side  1  
Side 1 af 1
20.02.2008 11:51:40
Jeg kan da lige tage en mere med... Det var valentisaften, d. 14/2 2003, og Hestvang, du og jeg var i byen. Vi var på Daisy, og det var skidekedeligt, så vi skulle have lidt sjov. Du stjal en heliumballon, og begyndte at vade rundt til pigerne og sige alt muligt lort til dem med din "nye" stemme. Du formåede og imponere et par tøser, som satte sig ved vores bord, og du forsøgte dem og lære dem noget om helium! Professor...:-) Men da de mistede begejstringen efter et stykke tid, besluttede vi os for og gå hjem. da vi kommer udenfor, kigger du op, og standser. For lige der, på væggen, hænger der en hel klase med heliumballonner! Lasse og jeg beslutter os for og give dig en hestesko, og du når lige og få fat i dem, da Lasse og jeg mister grebet, og du falder ned. Vi ser dig styrte ud af gyden v Daisy, efterfulgt af 10-15 ballonner, af frygt for og blive taget af vagterne. Vi sitter os på gågaden, og får hver vores ballon. Det lykkedes dig og sælge en halv fyldt heliumballon til 100,-! Vi sku ned og aflevere Lasse, der sku køre med Davy og gutterne, og jeg glemmer aldrig Davys ansigt, da han hørte dig snakke! Din stemme var så skæg, totalt mus! Det var sgu sjovt:-) Banansouffle! Møsser fra mig
 
skrevet af: Mia | Email:  froeken_busk@hotmail.com

07.08.2007 10:19:03
 
skrevet af:  | Email:  

09-01-2007 22:10:54
Jah, AG. Smiler. Jeg har så ufattligt mange minder om dig og sammen med dig. Om de utallige gange du løb ned af Hældagervej og skulle lege Jack-ass, hvor du en aften smed gig baglæns ind i en busk, men du havde ikke set der var en skrænt bagved, og man så dig forsvinde om bagved den, hvorefter dit hoved stak op, og du flækkede af grin. Eller alle de gange hvor du ringede klokken lort om aftenen fordi du kedede dig, og du havde lyst til og snakke med Speedy (en hamster). Så måtte jeg drage aftsted med dyret, så du kunne få lidt sjov ud af det. Eller hver gang vi kom hjem fra byen, skulle vi have din hjemmelavede specialitet, AG gulli nam-nam. Og den var go, det var den! Og til den efterskole fest, hvor du inden havde joket med, at du ville tage nogen klæd-ud briller på med skæg, næse og øjenbryn og en rød sodavand, og sætte dig i en hjørne af festsalen. Og ganske rigtigt, du tog din medbragte Aldi-pose hvor indholdet var, tog brillerne på, og satte dig i hjørnet med din sodavand. Det var så griner, og jeg savner virkelig den slags løjer du altid fandt på. Din tilstedeværelse kunne gøre enhver kedelig fest til den sjoveste. Savner dig virkelig, baby. Dejligt, de minder jeg heldigvis har om dig kan få mig til og smile. Godt nytår, sweety. Savner dig sindssygt meget... Knus og mys fra mig
 
skrevet af: Mia | Email:  froeken-busk@hotmail.dk

14-12-2006 14:53:31
Vores minde sammen GA, et mine om at jeg altid skulle give dig karekter for noget helt specielt, (ingen misforståelser) med du fik altid 11, og 13 taller for dit mesterværk;o)Du den bedste kammerat man kan ønske sig. ush, jeg savner dig.
 
skrevet af: Tina | Email:  Tina.Angelina@hotmail.com

02-10-2006 12:43:55
Sommeren hvor vi hverdag kørte ud til tirsbæk strand, du hentede mig hver dag omme på Handelsskolen, vi kørte hjem efter badetøj. Vi skulle altid se hvem der først kom ud til flåden i vandet, du kom altid først hehe, fordi jeg aldrig kom i det kolde vand før du havde været oppe og smide mig i hehe. Alle de timer vi lå ude på flåden og solbadet og bare snakkede og snakkede, savner dig så meget ven, du var en RIGTIG kammerat, var der altid 100% dem findes der ikke mange af.Sidst jeg var ude på flåden var sammen med dig ven, har mange gange kørt der ud, for der er så mange minder om dig. Savner dig ven. 1000 Knus Din veninde Tina
 
skrevet af: Tina | Email:  Tina.Angelina@hotmail.com

16-07-2006 19:11:11
ja, jeg kan huske hver gang at vi sad og spiste aftensmad, kom du altid bare gående inde i vores køkket, og bare tog en tallerknen, og satte dig ved borden og hold da mund hvor du spiste, det kunne vi alle sammen godt se det sjove i...!!!
 
skrevet af: din lillesøster..... | Email:  chajes@ofir.dk

30-12-2005 19:20:03
Hey Kammi, vil bare lige minde dig om at jeg aldrig glemmer den nytårsaften vi holdt i Vestergade.. - Det var for fedt.. Ville ønske du stadig var hernede så du kunne fejre nytår med os imorgen..
 
skrevet af: Henrik | Email:  enriquedk83@hotmail.com

19-11-2005 09:26:37
Det var en sen sommeraften, hvor jeg havde besøg af to veninder. Vi sad og anakkede om spøgelser og alt sådan noget, og da vi var blevet lidt bange havde vi låst døren. Pludselig blev der taget i døren, og vi blev alle 3 meget forskrækket, da klokken jo også var mange. Da vi åbnede døren stod Michael foran min dør, iført en grisehue, med en guitar under armen og sang sangen: Dyresex er fedt! Det var så sjovt, og jeg vil aldrig nogensinde glemme det. Det er sådan jeg husker Michael, fuld af liv, sjov og glade dage.
 
skrevet af: Nicole | Email:  Nicole_khouri@hotmail.com

08-11-2005 21:51:40
Jeg vælger et ganske kort men sjovt minde.. Jeg vil tro det var sidst i Oktober, Jeg kørte i Astra'n og Michael kørte lige foran mig i Lasses Kadet på vej ned ad Hældagervej. Det var en smule tåget, og der var netop faldet et par dråber fra skyerne. Da vi kommer ned for enden af vejen holder der tre biler og venter på at svinge ud, men da bremserne i Astra'n ikke virkede helt optimalt på det tidspunkt, blokerede dækkene og bilen skred. Astra'n kom glidende ned imod Kadetten. Heldigvis når jeg at slippe bremsen, og dreje over i den modsatte vej bane. Da bilen endelig stopper, kigger jeg først på Lasse som sad lig ved siden af mig, derefter ud af vinduet, hvor jeg ser GA sidde inde i Lasses bil. Han griner, og spørger "hvorfor jeg holder der.."
 
skrevet af: Henrik | Email:  enriquedk83@hotmail.com

Top
Admin